torstai 29. marraskuuta 2018

Kalenterikuvituskilpailun tuloksetAivan ensimmäiseksi suurkiitos kaikille ja tarkoitan todellakin KAIKILLE kalenterikuvituskilpailuun osallistuneille! Kilpailu keräsi yhteensä 53 hienoa kuvitusehdotusta. Kuoseissa ja kuvituksissa oli maalauksellisia ja piirrettyjä ehdotuksia ja mm. kukkakuvituksia, eläinkuvituksia ja abstrakteja kuvituksia. Valinta ei ollut helppo ja mielelläni olisin ehdokkaista valinnut useammankin kuosin. Hmmm… Jätän tuon ajatuksen hautumaan. Nyt valintaperusteisiin.

Halusin uuden kuosin/kuvituksen olevan tyylillisesti luonteva jatkumo verkkokaupassani tähän mennessä nähdyille kuoseille. Tämän vuoksi osa muuten oivallisista kuvituksista karsiutui pois. Pidin tärkeänä myös sitä, että kuvitus ei ole liian samankaltainen tämän vuoden kuvituksen kanssa. Näiden seikkojen lisäksi voittajakuvituksen valinnassa painoivat seuraavat asiat:

- kuosi/kuvitus näkyy riittävän hyvin kalenteriosion takaa,
- kuosia/kuvitusta voi katsella kaikkina vuodenaikoina ja
- kuvitusjäljessä on jotain erilaista, omintakeista ja ennen näkemätöntä.

Kalenterikuvituskilpailun voitti
 suunnittelija Johanna Rautiainen upealla kuosillaan nimeltään Luontoretki. Paljon onnea! :) :) :)


Johanna kuvaa ehdotustaan näin:

”Saan suunnittelijana paljon inspiraatiota luonnosta ja siellä liikkumisesta, ja tämän kuvituksen ajatus oli se, mitä kaikkea vuoden aikana luonnossa tapahtuu: kukkivia kukkia, putoilevia lehtiä, tammenterhoja. Luonnon muutokset rytmittävät vuotta, ja olivat siksi mielestäni oivallinen teema kalenteriin.”

Toiseksi kalenterikilpailussa tuli Anna-Maria Mäkelän kuvitus ja kolmanneksi Tanja Kallion kuvitus.

Kalenteri on jo tilattavissa ennakkoon verkkokaupassa kaikilla kolmella ihanalla värillä. Mikä on muuten sinun lempivärisi? Minun taitaa olla vihreä. Tämä vuosi menee aivan vihreän piikkiin ja VIIKUNAsta se taisi lähteä.

Mukavaa lähestyvää talvea!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig