torstai 25. lokakuuta 2018

Kalenterikuvituskilpailu


Hei, sinä siellä.... juuri sinä!

Kuosisuunnittelija, kuvittaja, kuvituksen harrastaja tai vaikka kuvituksesta haaveileva - tule mukaan kuvittamaan yritykseni ensi vuoden kalenteri. Lue tiedot alta ja osallistu!

KALENTERIKUVITUSKILPAILU 2019

True Colours Design etsii uutta kuosia/kuvituskuvaa vuoden 2019 kalenteria varten. Vuoden 2018 kalenterin kuva on Johanna Aallon suunnittelema Tähtimaa-kuosi. Johanna kertoo kuosin synnystä näin: 

Tähtimaa syntyi halusta luoda perinteinen kukkakuosi. Piirsin kuosin suoraan raporttiin mustalla ohuella tussilla. Tussi on yksi suosikkipiirtimistäni, mutta yleensä piirrän elementit erikseen ja vasta
koneelle skannauksen jälkeen kokoan kuosin rakenteen. Tällä kertaa tein kuosin kuitenkin alusta loppuun kerralla valmiiksi. En tehdessäni miettinyt lopputulosta vaan annoin työn johdattaa, joten kukista kehittyi graafisia ja minulle ominaisia, ei niinkään perinteisiä.
 Siirryttyäni työstämään kuosia koneella yllätyin positiivisesti, sillä sen tunnelma vaihtuu dramaattisesti värien vaihtuessa. Tummalla kuosi hohtaa kuin ilotulitteet yötaivaalla, vaalealla pohjalla kukkakuosini on hyvin herkkä. Mitä kukakin näkee, riippuu jokaisen kokemuksista ja sen hetkisestä tunnelmasta. Olen utelias kuulemaan, mitä muut kuosissani näkevät ja mitä tunnelmia se herättää.


 Kokonaisen kalenterin löydät täältä.

Säännöt
Uusi kuva/kuosi voi olla värillinen tai mustavalkoinen, tumma tai vaalea, se voi olla esittävä tai abstrakti, mutta huomioi, että alaosa kuvasta/kuosista jää päivämäärätaulukon alle, joten se näkyy korkeintaan reunoilta tai läpikuultavana. Kuvan/kuosin koko on A4 ja resoluutio 150 – 300 dpi. Kuvan/kuosin ei välttämättä tarvitse olla vektoroitu.

Deadline
MUOKATTU*** Kilpailuaikaa on pidennetty. Lähetä kilpailuehdotuksesi 5.11. mennessä viimeistään sunnuntaina 11.11. osoitteeseen sari@truecolours.fi otsikolla ”KILPAILUEHDOTUS”. Voit lähettää useita ehdotuksia. Kuosin/kuvan on oltava uusi tai aiemmin julkaisematon, mutta ei haittaa, että sitä on näytetty mahdollisille asiakkaille. Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis kuosisuunnittelija/kuvittaja, vaan opintosi saavat myös olla haaveiluvaiheessa.

Mitä voin voittaa?
Kilpailun voittaja saa kuvasta/kuosista suunnittelijasopimuksen, johon sisältyy 150 euron kertakorvauksen lisäksi rojaltisopimus. Kuvalla/kuosilla varustettua kalenteria myydään ainakin True Colours Designin omassa verkkokaupassa ja Weecosissa. Suunnittelijan nimeä käytetään markkinoinnissa verkkokaupoissa ja sosiaalisessa mediassa.  True Colours Design pidättää oikeuden tarjota lisenssi- tai rojaltisopimuksia myös muille kilpailun osallistujille.

True Colours Design suunnittelee ja valmistuttaa kuosi- ja piensisustustuotteita kotien silmäniloiksi. Yrityksen uusin aluevaltaus on Hanna Ruoholan ja Sari Taipaleen yhdessä suunnittelema, vehreydestä inspiroitunut VIIKUNA-kangasmallisto, joka näki päivänvalon kesäkuussa 2018.

Tule rohkeasti mukaan, olet hyvä!


Tähtimaa-lasinaluset, kuva Johanna Aalto

SHARE:

11 kommenttia

 1. Vau miten kaunis tuo tämän vuoden kuosi on! Odotan innolla seuraavaa, itsellä ei rahkeet valitettavasti riitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin Johannan kuosi on hieno ja monikäyttöinen :)

   Poista
 2. Pitääkin vinkata kilpailusta taiteellisille kavereille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, reilusti jakoon vaan, sillä ei sitä koskaan tiedä, missä niitä tulevia tähtiä odottelee syttymistään :)

   Poista
 3. Uii, vaikuttaapa mielenkiintoiselta kilpailulta! Itse aina välillä piirustelen "kuoseja" ihan huvikseen, mutta en ole niitä sen koommin missään julkaissut, vaikka olisihan se kieltämättä hienoa jos pystyisi menestymään suunnittelemalla kuoseja, no aika näyttää.

  VastaaPoista
 4. Aina kannattaa kokeilla! Itse panttasin aikoinaan omia juttujani ihan liian kauan aikaa, mutta onneksi rohkaistuin :)

  VastaaPoista
 5. Johannan tähtimaa kuosi on aivan upea! Täällä nautiskellaan jo siitä lasinalusissa (tummalla pohjalla)! Itse olen sitä mieltä että tässä on aito ajaton klassikko. Lisää upeita jänniä kuoseja kisasta ootellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Kiva kuulla! Olen ihan samaa mieltä ja mitä kaikkea muuta tästä kauniista kuosista voikaan tehdä... :)

   Poista
 6. Onpa kiva että kilpailuun tuli lisäaikaa, näin vasta eilen postauksen ja inspis iski heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Mukaan vaan ja aikaa on tosiaan sunnuntai-päivän loppuun saakka, vaikka tekstissä oli lauantain päivämäärä. :)

   Poista
 7. Kuulostaa kivalle kilpailulle, itse olen vaan näissä aika huono ;)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig